Tinggalkan link anda

Tuesday, November 30, 2010

Contest

Sempoi Crazy Contest.




Dari 1/12/10 - 29/12/10
Hadiahnya berupakan wang tunai
RM 50


Kepada yang menganbil bahagian:-
Malam 29 hb hendak ke 30/12/2010 nanti pastikan semua tunggu keputusan ye.
Tepat pukul 12.00 malam.

Askum,

Kepada Geng Sempoi ini ada berita baik.saya akan ada kan contest untuk semua blogger .

Syarat2 nya
  1. Mestilah warga Negara Malaysia
  2. Ada Blog
Cara2 nya
  1. jadi follower atau sign in
  2. jadi pelawat blog saya paling banyak supaya ranking naik
  3. Rebutlah untuk mendapat No 1 dalam 10 ten member saya .
  4. saya mencarik no 1 sahaja.
Didalam blog saya ada 10 ten member tajuknya,sapa yg banyak melawat blog saya nanti rating dia naik.
Mudahkan so apalagi rebut la peluang ini hadiahnya adalah wang tunai(gambar dia kat atas tu).
pemenangnya akan saya umumkan dalam blognya dan saya dan waktu tutup adalah pukul 12tgh malam 29/12/10.

Good Luck

28 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh LM pun nak join la..

prince kais said...

lumayan bah!!!kena kerja keras la nnt...hahaha

haszuraidah ishak said...

tak silap saya, haritu ada terbaca kat blog tiefazatie mengenai top 10 ni..kalau orang refresh, jumlah visit tu akan bertambah..so, kalu yg ngelat tu mesti akan refresh bnyk kali, padahal dtg 2-3 kali je..saya cadangkan better bagi pada top komenter, lagi bermakna..

sekadar pandangan..

Sempoi Guy said...

haszuraidah ishak: itu akan saya buat akan datang..tq

Norgadis Labuan said...

Wah ada contest...

Kay Huliana said...

bleh la join jgk ni.... hihi

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nak jOin gak la...

mizct10 said...

nak join gak leh ke???

RastaMat said...

expired..

AYuNG said...

ermm....menarik!!!! tapi kena usaha keras nih...hihi..:)

Marlina Roslee said...

Cam best je...
Nk join lah...

♥baby fiy♥ said...

salam..
cam best!
nak join :)

Norziela binti Hamid said...

macam syok je contest ni.nak join sekaki boleh?

Sempoi Guy said...

baby fiy: leh join,awk no 1 skrg ni

nurezzat said...

salam perkenalan..
ezzat pon nak join jugak..
memang harus bekerja keras..huhu

loveynyza said...

macam best je kann ? mahu itu RM 50 . teheee ;D

Sempoi Guy said...

terima kasih semua kerana memberikan kerja sama usaha tangga kejayaan.hehehhe

puteri.diyana said...

x fhm lgsg la cntest nie

Revolter AMI said...

wah!!nk cuba..dah follow..blog pun menarik.

M I A J A M A L U D D I N said...

wahhh.. mesti besh neh..

al-Zahra said...

hik3..saya pon da join..nak bace sume entry u la..hak3.. :)

Sempoi Guy said...

tq al zahra

Budak cumeL. said...

wow..nak join jgk ye..sudah follo kamu :)

makcek bukan nenek said...

trimas bebeh singgah blog sy .
err nnt boleh join .
tp still x paham cmna nak dpt no 1 .
huhu

eiela said...

mak oi,,jenuh nih,,apa-apa pun salam kenal ye.

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

Suhami Ahmad said...

atok nak joint tapi tak paham
:(

cHiKakO PiNky said...

saya mahu join...try nasib...bukan tilik nasib..=)

Sempoi Guy said...

chikako: mari la join masih belum terlambat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...