Tinggalkan link anda

Friday, December 10, 2010

Rockers

Askum, Rock oooo.

kepada peminat rock tanah air ini ada gambar lama yang telah saya ambil dari kawan saudara Deq dalam facebook. Amacam rock tak?? rock kapak beb tgk dan amati seorang demi seorang.
Semua ada sampai saya sendiri tak kenal hehehehehhe.Layannnnnnn

Hidup Roooooocccccckkkkkkkkkkkk Forever!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

Scarlett O'Hara said...

Amy Search je yang handsome pakai camtu.( Tengok filem Sayang ).Yang lain nampak serabut je.Tapi sy peminat rock jugak!

Sempoi Guy said...

abis amy je yang jambu yg lain batu kut heheheh.Cube carik hattan member saya kata ada hattan dalam gambar ni.

Revolter AMI said...

wow!!rock bro...

Mohd Ballack said...

yeyehhhh... rock on bro

Sempoi Guy said...

Sampai bila2 rock on

cHiKakO PiNky said...

tp me xbrapa minat rock...jgn marah...

Sempoi Guy said...

chikako : tak minat tak pe.hehehe
abis tu minat apa...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...