Tinggalkan link anda

Wednesday, December 15, 2010

Peace Contest

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Kepada kawan2 semua setelah BW sempoi telah menjumpai sesuatu yang best.


Jadi setelah membaca so SG telah berkenan dengan contest ini
Peace Contest namanya so SG nak letak la gambar ini baikkkk punyaaaa.


so sapa yang berminat mai la masuk contest ini ye
kalau ada pertanyaan leh la melayari blog link

ok nak tag member
mr curly
Dyanti
Sri Ayu



12 comments:

mr.curly said...

hehe mekaseh bro..nti wa cube sedaye berupaye n segale mcm paye tuk masuk contest ni..thanks skali lg..hehe

EZAN IDMA said...

thanks join :) goodluck :)

nadzirah aqilah said...

gud luck!

Revolter AMI said...

hehe..peace bro!!

Sempoi Guy said...

mr. curly : sama2, selamat berusaha.

Sempoi Guy said...

Ezan : ni kira bleh menang ke? pppssssttt nak tahu hadiah dia apa leh tak ?

Sempoi Guy said...

Nadzirah: tq fir your support

Sempoi Guy said...

revolter: peace no war bro. loving each atther

keluarga Azhar said...

Nice blog .follow u =.=

(Npost:dpt beli D90 dgn rm 37)

Sempoi Guy said...

azhar: sat wa tgk D90 tu apa?

EZAN IDMA said...

alamak baru sy perasan, ni bukan gmbar tuan p[unye belog.... kene gune gmbr sndiri. hehe k tq :)

Sempoi Guy said...

alamak tak de chan la nak menang ni Ezan kasi tau last minit.sedihhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...