Tinggalkan link anda

Friday, November 19, 2010

Kalau dapat motor ni !!!!!!!



Askum,

Fulamak kalau la dapat motor macam ni mesti bestkan. Bayangkan la kalau balik kampung,kalau kat highway je org semua dah uuuuushhhaa je. Pastu parking lak kat R&R awek mesti berderet dan mak dan ayah semua gigit jari sebab ngeri tengok motor je,kalau orang lagi la hehehehh. Pastu dah sampai kampung budak2 dari jauh dah cakap "mahluk asing dah datang nak serang kampung " hehehehehe. Kalau konvoi lagi la ngeri ,I like hehehhehe. Kalau kat Malaysia leh buat moto macam ni akan ku tukar motor modenas ku itu heheheh

16 comments:

Awangku Johan said...

Macam Motor Ghost Rider jak aku tgok.. haha


Pssstttt : leh ke jgn guna Verification code,, huhuhu

Sempoi Guy said...

macam mana nak buang ...huhuh

shila shahila said...

menakotkan je motor tuu ;)

budakkecik said...

nak naik pun pikir 2 kali woo....tgk pun semacam ganas jerk.

Sempoi Guy said...

baru la ganazzzzz

mr.curly said...

fuhh bru bess kalu merempit camni..hahaha

Norgadis Labuan said...

Ganasnya motor...

zalin said...

giler ar motor tu..style..haha..

belalang hijau said...

nih klu mlm parking depan umah atau kampung mau jer org kata hantu!

Sempoi Guy said...

baru la ngeri

Dyanti said...

wahhhhhhh saya suka motor iniii....kalau bf saya ada motor ini bestnya

Sempoi Guy said...

Dyanti: memang

Revolter AMI said...

hahaha..mmg brutal motor ni

Anonymous said...

Modenas BFB?

Anonymous said...

Have you ever wanted some funds, prywatna pożyczka w rzeszowie however , simply don’t have it until finally short term? It happens pożyczki pozabankowe to help many People throughout the country regular. A specific thing is available also, you will want sprawdź ten adres some cash, however your examine isn’t lodged but. If only kredyty chwilówki kluczbork there seemed to be one way to kredyt konsolidacyjny bez zaświadczeń obtain a payday loan internet, correct?

Anonymous said...

pozyczki chwilowki online
pożyczki pozabankowe
bez biku pozyczki
kredyt bez bik
kredyty pozabankowe poznań
pożyczki ekspresowe
pożyczki bez bik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...