Tinggalkan link anda

Saturday, January 1, 2011

Apakah azam baru anda??


askum,

SELAMAT TAHUN BARU....

Kepada semua kawan-kawan ku, pejam celik pejam celik dah masuk 2011.Jadi sambut New Year dalam wayang tonton cite hantu kak limah balik rumah.dah 2 kali ku tengok. tapi Macam tak percaya je,sekejap benar rasanya masa berlalau tapi bagi ku tahun ni memang banyak dugaan, lepas satu-satu tetapi syukur kepada Allah atas pertolongannya segala kesempitan dah ok.

Azam Tahun 2011.

  1. Anak yang sulung dah masuk tadika(cepat nya anak ku membesar).jadi pagi2 kene hantar dia.heheheh
  2. kene la carik duit lebih nak support sana sini
  3. nak habiskan hutang tak yang tak sepatutnya hutang seperti Credit Card
Itu saja buat masa ni yang Temanleh pikir.Itu semua yang hard core punya,yang menghantui daku selama ini. So kene la banyak berdoa + usaha,semoga Allah memberkati.

So apa cite azam kawan2 ku semua mari la kita kongsi bersama mana la tahu ada buah fikirin baru yang kita dapat. Sharing is Charing......

TQ

7 comments:

Nur Ezzat said...

selamat tahun baru~

Sempoi Guy said...

selamat tahun baru Nur

Anak Ulu Cheka said...

selamat tahun baru

jom kesini

AKU KETAGIH BLOG HINGGA...

noreed said...

happy new year semoga segala azam yang dibuat akan tercapai

Mia Liana said...

selamat tahun baru... moga azam itu dapat dilaksanakan tahun ni..

mamawana said...

Salam ziarah

Assalam.,

Semoga azam barumembawa keberkatan dan keberkahan.

mamawana said...

secondly..,

Mamawana Top 50 dear......list ke 041 Vote for me please.... Syukran. Yang vote mama doa mamawana semoga kalian murah rezeki yang melimpah ruah. Aminnnnn.


http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-poll-undian.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...