Tinggalkan link anda

Monday, March 7, 2011

Liverpool kalahkan MU lagi


Malam ni hari paling best sekali sebab Club wa dapat kalahkan the Devil sekali lagi hehehehhe. Kalau kalah satu tak pe ni 3 pastu hatrik lagi, wa punya suka tgk sambil menari2 lagi. tak kesah la MU tu kat atas ke Liver kat bawah ke. Janji MU kalah!!!!!!!!!!!

Ini lah dia gambar pemusnah dan jentera yang telah memberikan hatrik supaya MU simpan.Sebab 1 tu adalah hadiah supaya tak kene kutuk lebih hehehehhehe.Seronok sangat aku ni hehehhe..
Sejak the King ambik alih,nampak sikit perubahan Club Liver. Terima kasih king sebab esok aku dah tak kene bahan lagi. Esok apa lagi leh la bahan org.. YAHOOOOOO!!!!!!!!!!

7 comments:

misz sheyla said...

x suke entry ini..huh mencik....


Mu fan

kay_are said...

gua x suke ini!!

Ainul Mardziah said...

salam sejahtera,

Dah jadi follower ke 242, jom ke blog ainul pulak.

Sempoi Guy said...

sheyla: jgn la marah tak de rezeki tu hehehhe

Sempoi Guy said...

kay : kita kene la terima hakikat

RastaMat said...

guwa suke!!!!!!
hahahaha...

Sempoi Guy said...

Mat: sama la kita,yahoooo !!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...