Tinggalkan link anda

Saturday, November 5, 2011

Peristiwa yang lucu


SAMSUNG GALAXY S2

Hai geng, gua nak cerita best n kelakar dan ada kene mengena pasal handphone ni.

Satu hari kami berjalan di Digital Mall, saja je nak cuci mata, tengok cd, games dan macam-macam la pasal xsosories computer dan barangan lain-lain. Dari tingkat bawah sampai la atas dan dari atas turun kebawah. bukan nak beli apa-apa pun saja je nak cuci mata.

kejadian terjadi apa bila kami nak keluar dari Digital Mall, dari xcoletor kami lihat ada promosi handphone terbaru iaitu  SAMSUNG GALAXY S2. Setelah kami berempat turun dan apalagi terus ke booth promosi. Kami pun apa lagi belek membelek la telefon yang di gari di situ . hanya guna kan hujung jari je. Memang sempoi. Kene la dengan jiwa tapi tak kene dengan wang simpanan yang ada. Kalau boleh mintak KWSP tak pe la jugak. Senang je cakap.

Aku dan member aku pun bermuncung-mucung mulut "wah,oh,wow" sebab kagum. Dah la nipis canggih lak tu. tengah best layan hand phone tu ,tiba-tiba member aku yang lagi satu pun tanya la apek yang jaga situ.

member aku : " apek yang ni apa best "
member aku tanya dengan gaya poyonya. Kami pun tercengang la dan menunggu jawapan dari apek tu.

apek : "Ini hand phone u beli dulu, u sudah beli nanti u boleh terbang"
apek tu jawap dengan selambanya sambil tersenyum kambing.

member aku ni pun tercengang terpingga-pingga. Dengar je jawapan tu kami pun apa lagi tergelak besau . member aku yang poyo tu apa lagi malu la dia dan kami pun beredar dari situ dengan hati masih mengeletek.


Moral of the story tanya la soalan yang betul kalau tidak kita balik yang kene .hehehehe

tq







2 comments:

fana fahana said...

haha,,,tanya pun kena fikir 3 4 kali,,,salah ayat makan diri~~

Anonymous said...

ghairah sangat nak tanya macam tu la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...